Over Ten2Two

Passie voor horloges

Ten2Two is het adres voor kwalitatief goede en complete tweedehands horloges op internet. Door de kennis, liefde en passie voor horloges, kunt u er zeker van zijn dat u in de prijsklasse tussen 250 en 10.000 euro een prachtig horloge vindt! Inmiddels is Ten2Two sinds 2016 Trusted Pro Seller op Chrono24, met de extra garantie om vertrouwd via Trusted Checkout te kopen.

Op ten2two.nl worden gebruikte horloges aangeboden van hoge kwaliteit, in prachtige staat en voornamelijk met doos en papieren. De echtheid van de aangeboden horloges wordt uiteraard gegarandeerd.

Verkoop en inkoop

Ten2Two verkoopt niet alleen horloges, het is ook mogelijk een horloge aan te bieden ter inkoop. Om een horloge aan te bieden, stuur daarvoor een e-mail naar info@ten2two.nl met een beschrijving van het horloge en ten minste een foto.

Consignatie

Naast verkoop en inkoop, verzorgt ten2two.nl ook verkoop in consignatie. Voor een afgesproken bedrag kunt u uw horloge aanbieden via Ten2Two. Door het grote netwerk dat in de jaren is opgebouwd, bent u er zeker van dat uw horloge snel verkocht zal zijn.

Service

 Ook voor service aan uw eigen horloge kunt u bij Ten2Two terecht. Heeft uw horloge onderhoud nodig, moet er een batterij vervangen worden, bent u op zoek naar een nieuw bandje? Geen enkel probleem, Ten2Two zorgt ervoor.